maanantai 12. syyskuuta 2016

Ihanat vyyhtiläiset ja lahjasukat

Niinkuin viimepostauksessa mainitsinkin, kävimme muutama viikko sitten Jyväskylässä Titityyssä. Sieltäpä kotiutin mukaan kolme ihanaakin ihanampaa vyyhtiä lankaa! Pitkään näitä kolmea hypistelin ja mietin että minkä jätän kauppaan, koska niillä oli omalle kukkarolle aika rapsakka hinta. Tiesin kuitenkin, että kotona minua olisi jäänyt harmittamaan se kauppaan jätetty, ja kun olimme Joensuusta asti sinne tulleet, niin otin kaikki kolme :)


Tämän kuvan laitoin instagramiin samana päivänä, kuvattu auton penkillä

Mukaan lähtivät siis Madelinetoshin merino lightia värissä Cousteau ja kaksi Hedgehog fibresin Skinny singles vyyhtiä väreissä Dragonfly (violetti) ja Bounce (kelta-sininen)


Madelinetosh


Oijoij, nämä ovat minun aarrevyyhtejäni sen syntymäpäiväksi ostamani Louhittaren luolan lisäksi! Kuinka raaskin koskaan neuloa näitä? Olen täällä kotona halaillut ja hypistellyt näitä aina ohimennen :D olen niin onnessani näistä! :) <3 Lisäksi ostin yhdet 2 mm sukkapuikot ja symppiksen Olga puikkomitan! :) 

Ja sitten valmistuneeseen työhön. Oikeastaan valmiita töitä minulla on jo kolme kappaletta! Sukkien lisäksi villapaita ja pipo ovat viimeistelyä vaille valmiit :)

Nämä sukat neuloin joululahjaksi eräälle henkilölle. Hänellä on pienempi jalka kuin minulla, niin en kuvaa näitä jalassa, vaan otan kämäsen kuvan ihan tälleen. (en tiedä muutenkaan haluavatko lahjojen saajat, että laittelen heille tulevia sukkia omiin jalkoihini :D )

Laitoin sukan käteen :DSukat: Rivercat socks - Brenda Patipa
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2mm


Näiden kanssa nyt taas tuli vähän sitä käsialaongelmaa. Ajattelin, että kokeilen nyt kuljettaa lankaa kädessä eri tavalla, jotta käsiala olisi tiukempi. Ja tietenkin se käsiala "tekeytyi" hetken aikaa, joten toisesta sukasta taisi tulla hivenen tiukempi. Hupsiiis! Mietin näittenkin kanssa, että kehtaanko näitä antaa kenellekkään, kun olen niin kauhean kriittinen omien töitteni kanssa. Mutta jospa nämä pakettiin menisivät :) Neule kuitenkin venyy jonkinverran, joten eivätpähän ainakaa veny lörppänöiksi, niinkuin joillekin omille sukilleni on käynyt. Meitä villasukkien käyttäjiä on erilaisia, mutta itse en tykkää yhtään, jos villasukat ovat liian isot/lörpöt. Toisia ei sukat väljyys/isous haittaa lainkaan. Väljähtäneita sukkiani käytän yleensä unisukkina :)


Ensimmäinen joululahja valmis, ainakin kolmet tai neljät vielä jäljellä! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti