torstai 1. syyskuuta 2016

Monkeyt

No vihdoin jotain valmista! 

Aikaisempi innostus näihin sukkiin palasi sen jälkeen kun kyllästyin neulomaan melkein valmista villapaitaani, ja sain tikuteltua sukat valmiiksi. Ja ai että kun mie näistä tykkään :)

Sukat on eri valossa aina eriväriset


Nämä sukat oli ensimmäiset sukat, joita en neulonut Novitalla. Ja myöskin ensimmäiset jotka neuloin fingering-vahvuisesta langasta. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa neuloa nämä magic loopilla yhtä aikaa. Niinkuin viimepostauksessa mainihin, niin ei oo ehkä miun tyyli tehä sukkia. Teen mieluummin sukat yksi kerrallaan :) Vaikka olihan se loistavaa, että sukat valmistuivat kerralla, yhtä aikaa! Oli jopa outoa, kun ei tarvinnutkaan aloittaa enää toista sukkaa. Tekniikan plussapuolia on myös se, että ainakin käsiala molemmissa sukissa on samanlainen, eikä toisesta sukasta tule vahingossa lörpempi tai tiukempi. Luultavasti vielä joskus kokeilen tekniikkaa uudelleen, mutta nyt aloitin ensimmäisiä lahjasukkia tekemään pyöröpuikolla looppaamalla yhden kerrallaan :) 

Ja sitten infot:Sukka: Cookie A - Monkey socks (knittyssä ilmainen)
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2 mm pyöröt
Menekki: noin 71 g muistaakseni


Näissä ohuissa sukissa ( ja varsinkin niissä, mitä tällä hetkellä neulon) jotenkin korostuu tuo oman käsialan surkeus. Miun käsiala kun on kamalan lörppää ja väljää ja lennokasta. Olen luultavasti joskus lapsena oppinyt neulomaan väärin tai kuljettamaan lankaa väärällä tavalla käsissä tai jotain. Ja jonka joskus väärin oppii, sitä on tosi vaikea enää oppia oikein. Se kun luonnostaan kädet tekevät niinkuin sinne aivoihin on kerran opetettu. Tietoisesti väkertämällä saan aikaiseksi tiukkaa neulepintaa, mutta se onkin aika tympeätä se, koska joudun koko ajan miettimään tekemisiäni ja kädet väsyvät kun pidän lankoa kireällä. nyt neuloessa olen kieputtanu langan hivenen eritavalla kulkemaan sormien lomasta, mutta suurta vaikutusta en ole silläkään huomannut. Minä kun en tykkää kieputtaa lankaa sormen ympärille, kun se ei sitten millään juokse, vaan jumittaa ja hirttää sormet. Olen vaan tyytynyt neulomaan pienemmillä puikoilla :)


Kävimme viime viikonloppuna asuntoautoilemassa Jyväskylässä ja tietenkin titityyssä. Mukaan lähti mielettömän upeita vyyhtejä joita olen pitkin viikkoa kuolaillut, halaillut ja ihastellut. Taidan tehdä niistä ihan oman postauksensa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti