maanantai 18. heinäkuuta 2016

Soulmates II

Olin ihastellut Niina Laitisen soulmates- sukkia jo jonkin aikaa, ja kun häneltä ilmestyi second shot kokoelma, ostin sen heti seuraavana päivänä. Sain siis kolme kaunista polvisukkaohjetta vain muutamalla eurolla! 

Yritin kovasti pohdiskella, että minkä väriset polvisukat haluan. Kuitenkin koko ajan päässäni kummitteli kuva oransseista sukista. Nimenomaan kummitteli, koska oranssi ei ole koskaan ollut lempivärini, vaan ennemminkin siellä väri-inhokki -osastolla. Mutta jostain syystä joku outo ääni huusi minulle että nämä sukat on oranssit. Ei kai se auta kuin antaa periksi lievästi skitsofreenisille huudoille pääni sisällä.



Kyllä, meillä on riippumatto sisällä. Saimme siis käyttöömme yhden kokonaisen huoneen lisää, ja laitoin sinne riippumaton ja nojatuolin. Olen jo saanut paljon kuittailuja tästä, että kovin aikuismainen huone, mutta hei, kukapa ei syvällä sisimmässään haluaisi riippumattohuonetta! :D (oikeasti tämä on sisällä, koska takapihalla tehdään remonttia, ja käytännössä meidän takapiha on yksi valtava monttu työkoneineen ja -miehineen, niin en kehtaa viedä tätä vielä ulos.... )







Sukat valmistuivat joutuisasti, ja niitä oli kiva tehdä. 


Niina Laitisen Soulmates II
Lanka: 7 veljestä
Kulutus: 176 g, vaikka ohjeen mukaan 150 g pitäs riittää, miun käsialalla sain tähän tuon verran ekstraa. Olen mestari. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti