sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Exploration station!

Ilmeisesti sää on päättänyt aina olla kehno juuro silloin kun olen saanut työn valmiiksi kuvaamista varten. Nappasin taasen kuvat sisältä. 

Stephen West - Exploration station
Lanka: Drops baby merino, teetee helmi (vihreä)
Puikot: 4,5
Lankamenekki: noin 280 g


Pitkään mie tästä haaveilin ja pitkään haahuilin että osaanko edes tehdä tätä. Tuossahan tuo nyt möllöttää, että osasinpa vaan ja turhaan pelkäsin. :D

Huiviin en ole 100% tyytyväinen kuitenkaan. Vaikka yhdistelin lempivärejäni, ei ne kuitenkaan ehkä käy yhteen niin hyvin kun ajattelin. Lisäksi tuo toiseksi viimeinen osio (nothing but knit) jäi ihan väärän väriseksi, liian vaaleaksi, oisi pitänyt mennä ne värit toisinpäin. Vaan kun tajusin sen liian myöhään kun olin sitä jo posottanut mänemään, enkä todellakaan halunnut purkaa. Toivoin että se nyt menisi siinä silti, mutta ei se oikein mennyt, ja omaan silmään vähän tökkii. 

Mutta tämähän vain tarkoittaa, että joskus kauniina päivänä ja myötäisessä mielentilassa teen toisen exploration stationin, oikeissa väreissä. Periaatteessa olisi langatkin, jos vain värjäisin kaksi valkoista kerää jollain kauniilla värillä. Vihreän sävyisiä lankoja olisi ainakin, ja yksi kerä tuota sinistä. 

Vaan kyllähän tämäkin huivi käyttöön tulee, onhan se nyt kuitenkin ihan hieno. Ihan huikea fiilis kun sain sen valmiiksi! Halailin sitä ja mallailin sitä peilistä ja olisin ottanut unikaveriksikin, jos ei olisi niin kuuma ilmankin. Ehkä talvella sitten. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti