perjantai 3. helmikuuta 2017

Villiviinit

Vihdoinkin jotain valmista! On jo pitkän aikaa tuntunut, ettei mitään valmistu ja mikään työ ei etene. Ei ihmekkään, sillä juuri katselin, että tammikuussa valmistui yksi ainut neule! Tosin se oli iso neule (siitä myöhemmin oma postaus) jossa meni päälle kolmea viikkoa. Koska tietenkin kyllästyin neulomaan pelkästään sitä isoa neuletta, joka oli jo siinä vaiheessa pelkkää ainaoikeaa kilometrin pitkillä kerroksilla, aloitin siihen sivuun pienemmän projektin. 

Sivuprojekti ei tietenkään saanut olla liian mukavaa neulottavaa, sillä muutenkan en olisi malttanut neuloa sitä isoa projektia! Valitsin sitten työn alle Tiina Kuun Villiviinit! Pitsi-intarsiaa suljettuna neuleena. Paljon siis nurjan neulomista. Täydellinen projekti siihen sivuun! 

Ja tässä ne ovat, suoraan puikoilta! Sain ne tänään siis valmiiksi! (joten ei oo mitenkään viimeistelty, just ja just sentään langanpäät päätelty :D)Ihanat sukat, joissa jalan sivussa kulkee erivärinen pitsikuvio! Tähän meni myös kivasti monkey-sukista jääneitä jämiä! 

Ihanasti jäi lahkeet myttyyn sukan varteen :D
Kantapäätä en tehnyt ohjeen mukaan, vaan halusin kovasti kokeilla Fish Lips Kiss Heeliä, jota moni on kehunut. Se taisi vaan aiheuttaa sen, että tuo pitsikuvio tuli paljon pidemmälle, kun alkuperäisissä sukissa. Ei se minua haittaa kuitenkaan. Tämä FLKH- kantapää tuntuu kivalta jalassa! :) 
Malli: Tiina Kuu - Villiviini
Lanka: Drops Fabel 
 Langankulutus: 57 g  


Minulla oli jo monta päivää sitten tarkoitus tehdä postaus tyttärelleni neulomasta yksisarvisesta, mutta se hävisikin omille teilleen, eikä sitä ole sen koommin nähty. Mutta yksisarviset, nämä maagiset olennot, ovatkin sellaisia jotka eivät usein ihmisille näyttäydy. Saa nähdä, tuleeko se vielä jokin päivä vastaan... 

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit sukat ja aivan ihana väriyhdistelmä. Talven harmaata ja lupaus keväästä ja uudesta kasvusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) pidän itsekin väriyhdistelmästä! Toisena vaihtoehtona aloittaessani oli harmaa ja keltainen, mutta päädyin lopulta vihreään. :) Kevättä odotellessa! :)

      Poista