keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Breathing spaceJes! Sain tämän aivan oikeasti valmiiksi! HYVÄ MINÄ! :D WOOHOO!! :D

Olen jo pitkään haaveillut tällaisesta ohuemmasta langasta neulotusta paidasta, mutta en koskaan uskonut, että minulla riittäisi kärsivällisyys neuloa sellaista. Varsinkin tätä Veera Välimäen Breathing Spacea olen sillä silmällä tiiraillut ja siitä haaveillut! Moni on tämän mallin neulonut upein lopputuloksin! 

Eräänä päivänä päätin sitten yrittää. Metsästin tähän lankoja jostain netin syövereistä ja haaveilin petroolin sinisen ja vaaleanharmaan yhdistelmästä. Kriteereinä olivat, että langan täytyisi olla superhalpaa ja että se ei saisi kutittaa. Joulun alla Dropsin alpakkalangat olivat alessa, joten langaksi päätyi Flora, joka on 65% villaa ja 35% alpakkaa. 

Jouluaattona sitten otin langat ja puikot käteen ja pistin viuhumaan! :D
Ja siinä se on! Ihan huikeeta! Olen superiloinen, että tämä onnistui! Niinkuin olen aikaisemminkin kertonut, että minulla on aina ongelmaa käsialan kanssa kun neulon todella löyhää ja minua pelotti sekin, että paidasta tulisi liian iso. Neuloessa se näytti siltä, kun selkäpuoli pussitti ja lörpötti ihan ihmeellisesti. Mutta kun tämän kasteli ja viimeisteli, tästä tuli ihan hyvä! 

Malli: Breathing Space - Veera Välimäki
Puikot: 3,0 ja 3,5
Lanka: Drops Flora - petrooli ja vaal. harmaa
Kulutus: 266 g (koko s)


Ehkä sitä joskus uskaltaa aloittaa uutta paitaa, kun tämäkin onnistui ihan hyvin :D 

6 kommenttia: