maanantai 31. lokakuuta 2016

Dustland mitts


Hei! Tämä on kahdeskymmenes kirjoitus tänne! Peräti 18 enemmän kun ajattelin tähän koskaan tulevan! :D Hyvä minä! Postaustahti tosin laahaa jäljessä, mutta jospa sekin ottaisi jonkinlaisen kirin ja saataisiin loputkin valmiit työt esiteltyä :) 

Yksi valmistuineista on Stephen Westin Dustland Mitts! Tuin Kutomon podcastilla on ravelryssä meneillään Steppe-kal, jossa neulotaan yhdessä Stephenin malleja. Niitä selatessani törmäsin näihin ja tiesin heti että haluan nämä! 


Näitä jouduin muokkaamaan hieman, koska ohjeessa oli käytetty aika paksuja puikkoja, ja paljon silmukoita. Kolme kertaa purin koko hökötyksen päästyäni jo vauhtiin, kun huomasin että se on edelleen liian iso. Minulla on aika ohkainen ranne, ja halusin näistä istuvammat versiot kun ohjeessa. Joten pienensin puikkokokoa reippaasti ja vähensin silmukoita, ja neljännellä kerralla vihdoin tuntui tulevan oikean kokoiset :D Vaikkakin kun neuloin päätä pahkaa, luin ohjeen väärin, ja tein kakkososioon virheen. Hupsista keikkoota, mutta ei minua haittaa, kuviosta tuli vain hivenen erilainen :D päätin toistaa sitten sitä virhettä loppuihinkin, koska jostain syystä ei huvittanut enää purkaa :D 

Kuviohan tuo ei halua oikein kuvissa erottua. 


Kämmekkäät: Stephen West - Dustland Mitts
Lanka: Drops Fabel harmaa
Puikot: 2,5 (ohjeessa oli paljon isommat)
Langankulutus: 48 gNyt jo tähän vuodenaikaan nämä ovat liian kylmät ulkona. Mutta rakastan pitää näitä sisällä! Ovat niin ihanat! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuviot! Pitäisiköhän itsekin kokeilla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nuo on mukavan simppelit tehdä, kun on vaan nurjia ja oikeita silmukoita :)

      Poista