tiistai 23. elokuuta 2016

Tosi tylsä täytepostaus ja synttärilanka!

Tässä postauksessa ei ole esiteltävänä valmiita töitä, koska olen tehnyt nyt kahta projektia samaan aikaan, neuloen sitä työtä mikä on innostanut aina milläkin hetkellä, joten kumpikin työ on vielä vaiheessa. Aktiivisina keskeneräisinä on tällä hetkellä sukat ja villapaita. 

Sukkia aloitin ensin, ja kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä ne looppaamalla pyöröpuikolla molemmat yhtä aikaa. En ole oikein pitänyt siitä, joten aika varmasti jatkossa neulon sukat erikseen joko pyöröillä tai sukkapuikoilla, toisen sukan syndroomankin uhalla. 

Sukat eivät jaksaneetkaan inspiroida pitkän aikaa, joten kun sain uusimman Novitan neulelehden käsiini, halusin aloittaa siitä yhtä villapaitaa. Villapaitaa neuloinkin suurella innolla ja se etenikin tosi nopeasti. Kunnes tuli toisen hihan vuoro, ja neuleinto laski täysin. Yllättäen nyt neuleinnostus siirtyi takaisin niihin sukkiin. Jotka tuntuvat etenevän niin hitaasti, kun niitä tekee fingering vahvuisesta langasta molempia yhtäaikaa. 



Miulla oli synttärit viime viikolla ja tilasin itselleni syntymäpäivälahjaksi vyyhdin lankaa. Synttärilangaksi valikoitui Louhittaren luolan Luonnotarta, värissä linnunrata






Tässä langassa oli kaikkia lempivärejäni. Vihreää, petroolia, turkoosia ja violettiakin. Vyyhti on superihana, enkä tiedä uskallanko tehdä tästä koskaan mitään, vai jäänkö hilloamaan sitä vuosikausia :D Olisin halunnut myös tilata samalla toisen vyyhdin värissä burleski, joka olisi ollut puna-violetti sävyinen, mutta sitten iski valtava pihiys, enkä raaskinnut. 


Olen myös alkanut suunnitella ja miettiä jouluakin jo. Tai ainakin sitä että neulonko ihmisille joulahjaksi jotain. Itseni tuntien minun olisi jo aloitettava neulomaan niitä heti, koska neulominen aikataulun kanssa on mälsää ja ikävää pakkopullaa. Neulominen on minulle tapa purkaa stressiä, eikä se saisi itsessään aiheuttaa stressiä lisää :D Näin saisin neuloa niitä omaan tahtiini ilman kuumottavia deadlineja. Ainakin kolmet erilaiset ja pitkätöiset sukat olisi suunnitteilla tehdä pukin konttiin. :)






Ennenkuin alan stressata joulusta tai joululahjoista sen enempää, muistutan itseäni että syksy on vasta alkamassa. Syksy on ollut yksi lempivuodenajoistani, koska luonto on silloin niin kaunista ja kaikkialla kasvaa erilaisia kiehtovia sieniä ja muita syksyn kasveja. Syksyllä saa käyttää villasukkia ja muita neuleita. Syksyisin neuleinto on suurimmillaan. :) Näin syksyisin saamme myös mieheni kanssa viettää varsin uutta juhlapäivää, nimittäin hääpäiväämme! Tänään on kulunut 2 vuotta siitä, kun menimme naimisiin! <3 

Oikein mukavaa alkavaa syksyä kaikille! :)

3 kommenttia: