maanantai 13. kesäkuuta 2016

Peipponen mökkitunnelmissa

Vietimme viimeviikonlopun mökillä Liperin Ylämyllyllä ystävien kanssa. Säät eivät meitä hellineet, mutta mukavaa oli silti. Aika kului mukavasti grillaten, syöden, juoden ja Star Wars -värityskirjasta Yodeja väritellen. Kuvia tuli otettua ihan liian vähän!

Pinkkien yodien keskellä ei jäänyt neulomiselle paljoa aikaa, mutta otin silti lapasen alut mukaan. Ja onnistuin kaatamaan teet valkoiselle lankakerälle ja työlleni! AAARG, paskat kaikista muista pöydällä olleista esineistä jotka uivat teessä, mutta VALKOISET LANKANIIII!! NOUUU! Muutama kirosana lenteli. Toivottavasti saan pestyä lapaset niin etteivät ne jää resorista paikoin kellertäviksi.

Sain torstaina peipposeni valmiiksi ja pingotin sen heti, jotta sain sen perjantaina mukaan mökille kuvattavaksi. Ja melkein jäi kuvaamatta koko huivi. viimeisenä ennen lähtöä kävin vielä nappaamassa muutaman kuvan. Jostakin syystä huivin reuna vetää edelleen kippuraan, vaikka sen huolella pingotin. Pitänee pingottaa uudelleen. 



Voihan kippuran käppyrä

Huivia oli melkein mukava tehdä. Sileä osuus kului aika leppoisasti, vaikka inhoan neuloa nurjaa. Miulla on ihan kauhean löysä käsiala ja nurjaa neuloessa tulee oikein super-ekstra-väljää. Muutenkaan kun lanka ei oikein juossut puikoilla kovin hyvin, niin välillä tuntui että neulominen on niin hidasta ja työlästä. Valmistui se lopulta kuitenkin.



Huivi: Heidi Alanderin Peipponen
Ohje ravelrysta
Lankana käytin Novitan Sädettä
Kului päälle 100g, alle 150g (ei oo mittausvehjettä)
puikoilla 4





Suomen kesäyöt ovat niin kauniita! Kuva otettu kolmen jälkeen

On se mökkeily mukavaa! Kiitoksia kaikille ketkä olivat paikalla, olette huippuja! :)

Loppuun vielä kuva mökille leipomastani kakusta. Pahoittelen huonoa huumoria.

Älä ärsytä leipuria tai voi käydä näin

2 kommenttia:

  1. Tosi komeita huiveja oot kyllä tehnyt! :) Iskipä tässä blogia lukiessa kova inspiraatio tehdä joku huivi itsekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ihan kauhia huivihulluus iski, niin niitä tuli melkein sarjatuotantona :D Ja nyt on vähän kumma olo, kun ei ole yhtään huivia työn alla :D

      Poista